Termeni și Condiții

Informațiile furnizate de dumneavoastră

Site-ul nostru stochează numele și numărul de telefon al clienților noștri, dar nu utilizează aceste informații în niciun alt scop în afară de a ajuta la identificarea clientului și la furnizarea serviciilor noastre.

Accesul la informațiile Dvs.

Aveți dreptul să solicitați accesul, modificarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, cum ar fi numele și numărul de telefon, prin trimiterea unei cereri de e-mail către adresa noastră de e-mail specificată pe site.

Divulgarea informațiilor Dvs.

Site-ul nostru nu va divulga niciodată informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs. în prealabil. Cu toate acestea, site-ul nostru poate divulga informațiile dvs. personale către terțe părți dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau în cazul în care considerăm că este necesar să protejăm drepturile, proprietatea sau siguranța noastră, a utilizatorilor noștri sau a altor persoane.

Securitatea informațiilor Dvs.

Site-ul nostru utilizează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale de accesul neautorizat sau utilizarea, divulgarea sau modificarea neautorizată a acestora. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că nicio metodă de transmitere a informațiilor de pe internet sau de stocare electronică nu este complet sigură, iar site-ul nostru nu poate garanta securitatea informațiilor dvs. personale în totalitate.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Este responsabilitatea dvs. să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui e-mail la adresa noastră de e-mail specificată pe site. Prin utilizarea site-ului nostru și furnizarea informațiilor despre numele și numărul de telefon, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși acestor termeni și condiții.